lunes, noviembre 20, 2006

Nova victoria del Sènior Masculí

Victòria treballada fins l'últim minut davant d'un dels equips forts de la competició, que es presentava amb una tarjeta de 7-1 en el casillers de victories.
Desde el primer minut de joc es preveia un partit igualat i amb una defensa molt forta per part dels dos equips, arribant-se al final de 1er perìode amb un 13-10 en el marcador. La bona defensa en zona dels homes de Torreblanca, va ser fonamental alhora de robar pilotes i corre el contraatac, generan molts de problemes a l'atac del equip visitant. Tot i aixì el lluminós segui reflexant igualtat a la meitat del partit.
La segona part seria una copia del primer, produint-se molt de joc local sota els aros de la mà dels seus pivots, la parella "Pep-Pepe", els quals en alguns moments van aguantar l'atac de l'Elvira.
Als últims minuts s'entrava amb marcador un altre vegada ajustat, pero dos grans defenses dels homes exteriors Sergi i Aleix va generar un parcial de 4-0 que va portar a l'equip de Manlleu a entrar en un carrousel de tirs lliures on els homes de Torreblanca no van fallar.
D'aquesta manera l'equip continua remuntant posicions, desprès d'un mal inici, esperant a poder donar caça als líders Sant Celoni, Canovelles i el propi Manlleu.

La setmana vinent el grup es desplaça a la ciutat de Llinars on es veurà les cares amb un dels equips amb millor defensa de la competició. Esperem que poguem celebrar-lo amb una nova victoria.