lunes, enero 28, 2008

Pleno...


...al Quinze!!
L'Elvira completa una primera volta espectacular, sense deixar-se ni un sol punt a la classificació.
Parets-Elvira és sempre sinònim de bon partit, però aquest diumenge és va poder veure un partit un tant entrebancat, baix marcador, acostumat com ens tenen a una mitja de 84 punts, l'Elvira va suar de valent per distanciar-se en l'electrònic i no ho va fer fins la mitja part. El contraatac va ser l’arma més potent amb la qual es van trobar els montcadencs, ràpides sortides i moltes recuperacions de pilota van originar un munt de punts a favor. El Parets errava moltes possessions, el tir exterior, a excepció d’un jugador, no va funcionar i va propiciar que els visitants agafessin les primeres avantatges de fins a 20 punts. Actuació en general molt bona de tot l’equip montcadenc, tots els jugadors van sumar, rebots, recuperacions, generar faltes i situacions de 2X1 a les bandes.
Últim quart de tràmit i victòria a la butxaca un cop més. Ens està acostumant a guanyar tots els partits i seguim opinant que aquest fet és producte del treball dels homes de Torreblanca, la feina ben feta te recompensa i l'Elvira s’està currant de valent el fet de ser primer.
La setmana vinent l’equip es desplaça a Badalona, bressol del basquetbol, on l’espera el C.B. Montigala, equip que en la primera volta va complicar molt les coses als montcadencs degut en part al poc rodatge dels jugadors. Ara les coses han canviat i l’equip espera mostrar el seu millor joc i tornar a sumar una victòria més en les ja 15 que porta.

Força Elvira.

No hay comentarios: