lunes, febrero 12, 2007

Justa...

...venjança a càrrec del equip montcadenc desprès de sobreposar-se a les diferents baixes que acumulava.

Superioritat, paciència i sobretot gran esforç en defensa per doblegar a un equip que sorprenentment es va desfer del Elvira en el partit d'anada, tot i que en els primers compassos del partit eren ells qui manaven en el marcador desprès d'un mal inici on les indecisions en el joc col•lectiu, atacs precipitats i una defensa zonal mal ajustada reflexaven 6 punts d’avantatge a favor del Ronçana.
Amb 7 jugadors afrontava el matx l'equip de l'entitat, a les baixes conegudes de Ivan i Aleix, es sumava la de Xavi Oliva i Víctor, per grip i lesió muscular, respectivament. A més, comptant amb que un dels pivots disponibles ("Pepe") arrossegava molèsties a la planta del peu.
De totes maneres cal destacar la incorporació al equip del nou pivot sub-21, Albert que a més va fer una gran actuació amb 24 punts i 5 rebots, creant en molts atacs, veritables mal de caps als pivots visitants. I es en molts casos amb el que es va sostenir l'Elvira, "hechando mano" dels pivots per doblegar a un complicat Ronçana, que no deixava de donar la guitza amb continus passes a la zona, fruit del pilar del equip el qual mantenia "a flote" la tripulació del Ronçana.
Gràcies a un canvi en zona i varies pilotes robades, els montcadencs es van avançar en el marcador infringint un parcial de 10-0, que deixava rematat el partit amb un resultat de 74-63.
La setmana vinent es Carnestoltes, la lliga segueix però l'Elvira li toca descansar, rodó per descansar, agafar forces, seguir lluitant i creant pressió als líders que segueixen intractables sense donar la més mínima opció.