jueves, febrero 22, 2007

A por ellos....

...més que mai, toca "revancha" i de la bona, ja que en el partit d'anada l'equip montcadenc va caure per un clar 78-65 a Canovelles.
Quan hom juga un partit a doble volta i el primer el perd de forma contundent es poden fer dues lectures. La primera en la qual un pot buscar explicacions, donar la culpa al àrbitre o senzillament no saber encaixar la derrota, o per un altre costat un pot aprendre de la derrota i aplicar el correctiu per intentar doblegar el contrari en el pròxim enfrontament. I això es precisament el que l'Elvira ha de fer per guanyar a un sòlid Canovelles que es troba intractable des de ja fa uns quants partits, tan sols cal recordar el partit d'anada on les coses no van anar gaire be, tot i comptar amb nombroses baixes, l'equip no va saber afrontar un matx davant d'un equip a priori inferior.
Però un ha de ser per sobre de tot positiu i tenir la suficient il•lusió com per desitjar guanyar un partit que pot marcar les posicions altes de cara a la recta final de la lliga. Esperem que l'equip i sobretot el públic donin comptes de qui som i del que podem arribar a fer, amb els ingredients habituals: esforç, treball i molta molta il•lusió.

Una ilusión eterna, o por lo menos que renace a menudo en el alma humana, está muy cerca de ser una realidad.
Andre Maurois

1 comentario:

Anónimo dijo...

aixi no anem enlloc!!!!!!!!!