jueves, marzo 08, 2007

Dos partits....


....dues derrotes, gran patacada del Elvira que veu com s'esfumen les poques possibilitats que tenien d'aconseguir l'ascens de categoria.

El primers d'ells enfront un Canovelles (63-82) que va ser clarament superior a la recta final del partit, on les indecisions i polèmiques arbitrals van fer decantar el matx del costat visitant. Durant mes de 30 minuts els montcadencs van tenir el matx controlat amb continus atacs ben plantejats però l'encert des de la línia de 6,25 dels homes exteriors del Canovelles (14 triples, 9 d'ells del mateix jugador) va ser una pedra massa gran per poder capgirar el marcador.

Per altre banda aquest cap de setmana l'equip viatjava a terres vallesanes, enfront esperava el Sant perpetua, equip que a la primera volta van guanyar per 3 punts de diferencia. Malauradament les baixes segueixen essent una costum últimament i el partit s'encarava amb 7 jugadors per 12 dels de la Moguda. Intercanvi de cistelles, marcador ajustat, ferrea defensa zonal, final apretat i 2 o 3 atacs mal seleccionats...patapum partit perdut!
No cal dir que si ja es difícil guanyar un d'aquests partits, encara ho és mes el fet de comptar amb 7 jugadors, esperem que l'equip es recompongui i pugi acabar en la tercera posició.

La nota positiva del cap de setmana ha estat la reaparició d'un dels pilars del equip, Jordi Arevalo, que desprès de gairebé 18 mesos apartat de la competició, va tornar a vestir-se de curt, tot i que tan sols fos per calentar a la roda d'escalfament, des d’aquí li donem la benvinguda i esperem que les lesions el respectin una mica mes.

Pròxim partit:

C.B Elvira Cuyàs - La Garriga "B" 19:00 Gimnàs Municipal.

1 comentario:

Anónimo dijo...

així no anem enlloc!!!!!!!!!!!