lunes, marzo 26, 2007

Sense Color...

...el partit corresponent a la jornada nº 23, ja que l'equip de l'Ametlla es presentava al matx amb sis jugadors i sense cap motivació ni ganes de endur-se la victòria.

Relaxació total des de el primer minut, poc ritme i sobretot poca motivació per part dels dos equips, primeres avantatges del equip visitant degut en part a la relaxació excessiva dels homes de Torreblanca. Marcador pobre de punts, la defensa en els dos bàndols era molt suau, per no dir nul•la, al descans s'arribava amb una diferencia de 12 punts a favor dels montcadencs.
A partir d'aquí el partit va dur el ritme que L'Elvira va imposar, gas a fons, molts de contraatacs, gran actuació del aler Aleix Monclús, autor de 17 punts consecutius que van catapultar als montcadencs cap a una clara victòria amb marcador final de 90-56.
La setmana vinent l'equip es desplaça, en teoria, cap a Manlleu, i diem en teoria perquè el partit esta en tràmits de ser aplaçat degut a que molts dels integrants de l'equip no poden assistir per motius personals, de manera que el sènior no tornarà a jugar fins el 15 d'Abril on rebrà la visita del Llinars.
Aquesta setmana s'han donat alguns resultats que afavoreixen al nostre club, el Canovelles va sumar una nova derrota enfront del Martorelles, el Manlleu, rival directe en la lluita per la tercera posició, va encaixar derrota davant el Caldes, factors que deixen bastant a l'abast la possibilitat d'accedir a la tercera posició.