viernes, marzo 23, 2007

Justa derrota...


....i a pensar en el pròxim partit que es disputarà aquest dissabte al gimnàs municipal de Montcada.
Amb la derrota que va patir l’Elvira a mans del líder Sant Celoni, l'equip s'acomiada d'obtenir qualsevol possibilitat d'accedir a places d'ascens, fet que de per si ja es preveia difícil tenint en compte els resultats dels equips implicats en la lluita.
El partit va estar igualat els primers 20 minuts de joc, on l'Elvira va poder aguantar el ritme que marcava el Sant Celoni, ràpid i de contraatacs continus. Els montcadencs comptaven amb diverses baixes en les posicions de base i pivots, i es feia molt difícil el fet de doblegar a un líder que tan sols ha deixat escapar una derrota en el que va de lliga.
A partir de tercer període, els de Sant Celoni van prémer l'accelerador i van enregistrar 31 punts en 10 minuts de joc, deixant per impossible la victòria visitant. Tot i això l'equip va caure per 13 punts de diferencia, resultat que tal i com va anar les coses, podríem deixar-lo com acceptable.

Aquest cap de setmana, el rival és l'Ametlla, al qual es va guanyar per 6 punts en el partit d'anada, tot i que es un dels equips fluixos de la lliga (tan sols ha guanyat dos partits) s'haurà d'anar en compte i no patir una d'aquelles derrotes que acostumen a ser molt doloroses.

Força Elvira!!

No hay comentarios: