lunes, abril 23, 2007

Forever...

...Parets!! Pista talismà per als homes de Torreblanca, i es que sempre que es juga a Parets, la victòria es quasi segura.

El partit va començar amb un parcial de 12-3 per l'equip vallesà, que va volgué marcar diferencies des de el primer minut, veient la notable diferencia interior, va apostar per contraatacs continus i un joc ràpid en les transicions defensives. L’Elvira va anar a remolc durant gairebé 15 minuts, temps suficient per replantejar el partit, premer la defensa zonal 3-2 al límit i córrer el contraatac a la mes mínima opció. En atac els montcadencs feien passar el 60% de les possessions per les mans del pivots titular "Pubill" creant així perill, punts i en moltes ocasions un gran nombre de faltes, deixant els homes "interiors" del Parets carregats per les faltes.
A la segona part, els vallesans es van aguantar des de la linia de 6,25 endossant 3 triples consecutius als montcadencs i ajustant el marcador. Però aquí s'acabava tot, ja que no existia per part del Parets cap tipus de joc interior, els homes exteriors no circulaven be la bola fet que aprofitava l'Elvira per generar una pressió asfixiant.
En definitiva, un partit bonic de veure i jugar, amb esforç i sobretot amb una bona recompensa, netejant la imatge del últim partit a Manlleu i donant a entendre a la resta d'equips que l'Elvira tot i no tenir opcions de Play-off, quan vol, pot desplegar un joc efectiu.

Aquest cap de setmana l'Elvira juga a casa davant el CESP, la dota destacada es que l'equip pateix una mena de "divisió" ja que mig equip es desplaça a la illa d'Eivissa per disputar el torneig de "Can Cantó" amb diferents equips de la resta de l'estat, per tant pocs efectius per Torreblanca, esperem que tot i les mancances els montcadencs puguin celebrar la victòria davant la seva afició.