martes, mayo 08, 2007

Torneig al sac i...

...victòries a Territorial. Balanç positiu per als montcadencs en les ultimes setmanes.

En primer lloc, cal felicitar al equip que es va desplaçar a Eivissa per disputar el torneig del C.B. Can Cantó que es va proclamar campió derrotant als equips barcelonins del BAM (Ateneu Montserrat), C.B. Els Arcs i els eivissencs del propi Club organitzador.
Bon cap de setmana, bons resultats i sobretot molt bon ambient, fent agradable el tortuós viatge d'anada en el que el vaixell va tenir un retard de gairebé dues hores, que sumades a les 7 que triga en arribar, van fer del viatge una experiència molt pesada. De totes maneres el bon temps ens va fer costat i varem poder gaudir d'un bon clima, piscina i sobretot de una illa que desperta molt d'encant.
Si a més sumem que l'Elvira se’n van endur el primer lloc i que els Juniors de l'entitat van acabar en tercera posició, el balanç de l'experiència és del tot positiva, esperem que el pròxim any puguem repetir la història.
A banda del torneig, l'Elvira tenia compromís de lliga i visitava la pista del gimnàs municipal el CESP, equip que en la primera volta va presentar moltes dificultats als montcadencs. El resultat final, 79-58 no reflexa la complexitat de la victòria ja que els homes de Torreblanca s'anaven al descans amb 1 punt de diferència. Ja en la segona part la defensa en zona va oprimir molt el joc dels de Santa Perpetua que van veure impossible la remuntada, fet que va aprofitar l’Elvira per córrer el contraatac i rematar el matx a falta de 3 minuts pel final.

El següent compromís es presentava a la pista del cuer, ACB Palau de Plegamans, equip que tot i `tan sols haver sumat 2 victòries va donar molta guerra als montcadencs que tan sols van poder derrotar per un 56-63. Poca cosa a dir en un partit, travat, avorrit i amb defenses molt febles i un munt de pilotes perdudes per part dels dos equips.

Aquest cap de setmana toca pavelló, i partit important i dur, visita la pista un Caldes que ha millorat molt respecte a la primera volta, tan sols presenta un derrota menys i compta amb un joc interior molt potent, jugadors que mouen be la pilota i una defensa zonal molt dura. A més cal destacar que el Caldes es un d'aquells "gat vells" que compta amb una gran experiència i al que no es fàcil posar nerviós. Esperem que l'Elvira repeteixi el partit de l'anada i saber dur a bon cau un partit que pot marcar un tercer lloc disputadíssim entre el Sant Jordi, Manlleu i el propi Elvira.

Dissabte 12, 19:00 Gimnàs Municipal Montcada i Reixach