domingo, mayo 20, 2007

Final...


..de temporada, últim partit de la temporada a casa del Martorelles amb clara victòria dels montcadencs.

Partit de tràmit, en el que cap dels dos equips es jugava res, ambient pagat, poques ganes de jugar i moltes d'acabar la lliga.
El partit ha començat amb petites avantatges dels visitants amb dos triples de Freñi, varis contraatacs i bona circulació de la pilota interior. Degut al poc ritme el partit el marcador era molt baix i s'arribava a la mitja part fregant els 30 punts.
Els dos següents quarts, més del mateix, ritme apagat i a poc a poc els visitants es distanciaven en el marcador gràcies a les 8 pilotes recuperades per els homes exteriors del Elvira que finalitzaven en contraatac i cistella.
Final del parit amb victòria visitant, tancant així la temporada 2006-2007 en quarta posició i 8 derrotes, esperem que l'any vinent aquest casiller pugui reflectir menys derrotes ja que difícilment es pot optar amb les primeres places amb tantes derrotes. De totes maneres cal felicitar al Elvira Cuyàs, perquè desprès de tants anys segueix estant amunt en les classificacions i lluitant, sempre que les circumstàncies, per les primeres places de la classificació.
Des de el Blog del Elvira us desitgem un bon estiu, tanquem temporada i no tornem fins setembre...ara es moment d'obrir l'altre temporada, comença el voleipltaja i torna la sorra, el sol i les nenes amb bikini!!!! Visca l'estiu.

Bon estiu a tots!!

No hay comentarios: