domingo, mayo 13, 2007

Equip al complet...


...victòria assegurada, i es que quan l'Elvira pot comptar amb tots els seus jugadors, és molt difícil que s'escapi la victòria.

Visitava el gimnàs un Caldes que acumulava tan sols una derrota més que els montcadencs, cosa que feia ajustar molt la zona alta de la classificació on una derrota dels locals feia entrar en triples empats per la tercera posició.
Recordem però que en partit d'anada els de Torreblanca es van imposar per 5 punts de diferència jugant un gran partit.
El d'aquest dissabte va ser un partit a base de triples, fins a 10 triples va encistellar els montcadencs, per uns 8 de Caldes, marcador ajustat durant gairebé 25 minuts, on per moments els visitants van anar per davant en el marcador, arribant a la mitja part en un ajustat 38-39.
Com sempre i basant-se en la defensa zonal, l'Elvira va poder ofegar als de Caldes, i amb continus contraatacs es va poder anar distanciant en el marcador. Cal destacar el poder interior de Elvira, que sempre que pot comptar amb els seus pivots titulars, crea moltes dificultats als rivals, si a més sumem el bon estat de gràcia del seu aler, Aleix, la bona direcció dels bases, i la aportació ofensiva dels alers, Jordi i Lluís, la cosa pinta xunga per als rivals, ja que poca cosa tenen a fer contra un equip que perfectament podria anar líder solitari.

Partit a la butxaca per un 68-90, arrasant al Caldes i esperant l'últim partit de la temporada a casa del Martorelles, equip dur de pelar i que segurament crearà moltes dificultats als montcadencs.
Cal seguir en la nostra línia acabar la temporada amb una victòria i deixant una bona imatge.

Pròxim partit:

UEB Martorelles - CB Elvira Cuyàs
Dissabte 19 Maig a les 18:00
Pavelló Municipal Martorelles.

No hay comentarios: