viernes, diciembre 15, 2006

Toca Guanyar


Últim partit de l'any 2006, i que millor per acabar l'any que una victòria a domicili. El Santa Perpetua, un dels equips a priori fluix de la lliga, es troba immers a les ultimes posicions de la taula amb un balanç de 2 victòries ( davant el Plegamans i l'Ametlla) i 9 derrotes la ultima enfront el C.B. Caldes per un marge de 30 punts.
Tot i les clares diferencies respecte la classificació, l'equip de l'entitat montcadenc no pot baixar la guàrdia i es que segons l’experiència, sempre que es juga contra un conjunt mes feble, el joc es contagia i s'acaba patint fins l’últim minut.
I es que les primeres posicions del grup estan molt renyides aquest any i les places que donen accés als play-off d'ascens de categoria s'hauran de guanyar amb molt d'esforç, d’aquí que siguin probables els dobles i fins i tot triples empats, de manera que es tindrà en compte els basquets averagues generals i els particulars entre equips implicats en els empats.
Recordem que l'Elvira en aquest aspecte compta amb el average general a favor (+75) i que els dos partits que ha perdut han estat per una diferencia raonable (57-54 a Ronçana i 78-65 a Canovelles).
L'equip es troba fort i còmode de manera que de ben segur, els jugadors desplegaran un ritme d joc ràpid efectiu i perquè no..bonic.

C.Esportiu Santa Perpetua - C.B.Elvira Cuyàs
Instal·lacions Municipals Avinguda Girona S/N
Santa perpetua Moguda
Dissabte 19:30

2 comentarios:

Anónimo dijo...

com tu curras pavuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Anónimo dijo...

victoria fàcil, fàcil, fàcil
espero