domingo, diciembre 03, 2006

A Tope tius!!!!! Crònica del partit C.B. Elvira Cuyàs 97 - C.B. Parets "B" 60

Fantàstic partit el disputat al Pavelló del gimnàs aquest dissabte on l'equip local va estar excepcional apuntant-se la victòria per un contundent 97-60.
Seguint la línia ascendent que porta el sènior, aquest dissabte es va poder veure un bon joc, amb un marcador que gairebé va fregar els 100 punts amb un joc vistós i en ocasions al mes pur estil NBA. Tot i patir les absències de dos jugadors importants (Freñi encara arrossega molèsties a la cama i Pubill pateix un esquinç lleu) l'equip va saber jugar les cartes a un equip que es presentava amb molt poca alçada e intimidació sota els taulells.
Ja al primer quart s'arribava amb una diferencia de 10 punts i la sensació de que el partit es decantaria fàcilment cap el cantó local. Víctor va donar les primeres avantatges al equip , amb un joc d'esquenes a l'aro i creant contínuament problemes als petits pivots del conjunt de Parets del Vallès. Les jugades al contraatac continuaven sent marca de la casa "Aleix".
A la mitja part s'arribava amb clar avantatge de 15 punts i a mes l'inici del tercer període en tromba de equip local, va acabar desfent el Parets fent que els seus homes donessin per perdut el partit, deixant pas a jugades D'alley Op, triples i passes d'esquena en contraactac.

La setmana vinent es jornada de descans degut al pont de la Purisima, ja a la següent l'equip viatja a Santa perpetua.