lunes, diciembre 18, 2006

A mig gas....







C.Esportiu Santa Perpetua 52 - C.B. Elvira Cuyàs 63

...i gairebé sense despentinar-se és el que li ha calgut al sènior per tombar un dels cues de la lliga (2 victòries i 9 derrotes).
Desprès de guanyar a casa un engorros Parets, els jugadors montcadencs visitaven la pista del Santa perpetua, club que comparteix pista juntament amb l'altre conjunt vallesà, el Santa Perpetua-Mediterrani.
D'entrada el partit començava amb un parcial de 0-9, amb continus contraatacs i cistelles fàcils dels homes exteriors, Sergi, Aleix i Lluís Marquez que feien trontollar la feble defensa local. Tal i com mana la tradició, es llei de vida que quan es juga amb equips de inferior nivell, s'acaba jugant igual de malament i es el que va passar durant gairebé uns bons minuts del segon període. Els homes interiors del Elvira van començar a buscar tirs exteriors, el joc fluid de contraatac es van encallar, les faltes van començar a fer acte de presència i algunes errades en defensa van fer que els locals s'acostessin en el marcador.
Tocava prémer l'accelerador i tornar a guanyar avantatge en el marcador, però semblava que quan l'equip montcadenc tenia a les mans rematar el partit, s'entrava en una pajara mental que juntament amb algunes accions aïllades i algun que un altre triple semblaven que fessin perillar el partit.
I tan sols amb la llei del mínim esforç es donava un cop d'efecte i es tornava a engrandir el marcador per deixar-lo en un 52-63 deixant per bo el resultat en vistes del joc desplegat.

d'aquesta manera es tanca l'any 2006 amb un balanç de 9 victòries i 3 derrotes i amb la sensació de poder donar guerra en les posicions altes de la taula.
L'equip no torna a jugar fins el 14 de gener, dia en que rep al Pavelló al C.B Caldes, esperem que la ratxa segueixi...

Bones Festes a tots!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

no juguem contra el caldes juguem contra el palau
bon nadal