sábado, enero 06, 2007

Torna la LLiga


Bon any a tots i totes, desprès d’unes merescudes vacances la lliga torna a casa. L’equip Sènior torna a jugar i ho ha de fer per guanyar si no vol veure’s allunyat de les primeres posicions de la taula. En aquest moments ocupa la cinquena plaça de la classificació, per darrere de Sant Celoni, Canovelles, La Garriga i Manlleu, aquests dos últims guanyats còmodament. Hem de recordar que desprès d’un pèssim arranc de lliga, on l’equip va perdre en un cap de setmana dos partits consecutius, davant Canovelles i Ronçana, fet que va provocar perdre varies posicions.
Cal mantenir la bona línia exhibida fins a l’actualitat i seguir encadenant victòries, ja en porten 5 de consecutives. El pròxim rival es presenta a priori sense gaires dificultats però mai es pot donar un partit per guanyat i sinó els antecedents parlen per si sols (recordem la derrota a Ronçana).
Esperem que els turrons i el cava no facin acte de presencia el pròxim dissabte 13 de gener al Gimnàs Municipal de Montcada on l'Elvira rebrà al cuer del grup, ACB Palau de Plegamans que es presenta amb una targeta de 0 victòries i 11 derrotes.


1 comentario:

Anónimo dijo...

aquest any si