lunes, enero 22, 2007

Treballada Victòria...


...i merescuda, desprès d'haver controlat durant tot el partit, un dels equips més veterans, forts i experimentats de la lliga. Tot i que el C.B Caldes es troba ara mateix amb 5 derrotes i a mitja taula, això no reflecteix el gran nivell amb el que compta l'equip de Montbui.
Clar està que el nostre sènior, quan es tracta de jugar-se les garrofes, s'aplica "el cuento", "mono de trabajo" i a lluitar fins la última pilota, possessió, rebot i enfonsar el rival a base de coratge i sacrifici col•lectiu. I diem col•lectiu perquè no va ser un partit brillant en cap dels aspectes ofensius, molts tirs errats, masses pilotes perdudes, poca fluïdesa en el contraatac però si amb un gran domini del rebot defensiu, vital per muntar qualsevol atac posterior.
D'entrada l'Elvira va sortir amb tromba amb un parcial de 0-10 obligant al "mister" local a demanar el primer temps mort. Les coses es van anar igualant, degut a que l'equip local practicava un defensa zonal 2-1-2 amb un home fort i atlètic enmig de la zona, obligant en moltes possessions a jugar pilotes des de la línia de 6,25 on l'Elvira no es que estigues massa correcte. Cal destacar la tornada al les pistes del Base Frenyi que va aguantar en moments vitals a l'equip a base de triples, foradant la cistella contraria, i també del pivot titular "Pubill" (PRIMÍCIA: segons informa RADIO PATIO, dintre de 6 o 7 mesos serà pare) que també va demostrar gran poder rebotejador junt amb "PEPE" fent valer també el seu poder d'intimidació amb uns quants "Pinxos".
Podríem resumir el matx, com un d'aquells partits que es guanyen per sacrifici, esforç en defensa i molta serenitat en moments claus del partit, i és que els grans equips són aquells que en moments difícils i condicions extremes sabent controlar el pols i mirar la cistella amb certa tranquil•litat.
D'aquesta manera l'equip segueix lluitant a la part alta de la classificació, on per cert no s'han donat canvis ja que els líders van guanyar els seus respectius partits.

Recordem la setmana vinent L'Elvira juga a casa i ho farà davant d'un vell conegut, U.E.B. Martorelles, equip que la temporada passada va vèncer al sènior per doble partida.
Aquest any les coses són diferents i el nostre equip se sent diferent, es creu diferent i sobretot mostra la confiança d'un equip que sap guanyar.

Força Elvira

3 comentarios:

Anónimo dijo...

victoria colectiva gracias a tots amb feu la fina facil

Anónimo dijo...

De niro ets un crack!!!!

viva la pepa

Anónimo dijo...

me vo a comel el pepe de la pepa to pa mi