miércoles, enero 31, 2007

Pim Pam...


...Pum i cap a casa. Gran partit el que es va disputar aquest dissabte al Gimnàs de Montcada on l'Elvira va se clarament superior al Martorelles durant tot el matx. Els homes entrenats per Torreblanca, van fer gala del seu nivell i control, tot deixant fora de servei a un dels equips més durs de la competició i que fins a data d’avui havia aconseguit vèncer al sènior en més d’una vegada.
Ja d’entrada i com comença a ser habitual els locals van sortir en tromba, infringint un parcial de 15-2 obligant al primer temps mort dels visitants. Defensa molt agressiva per part visitant, passivitat en el joc interior i molt de contacte per part del col•legiat, endurint el partit tal i com es preveia.
Els primers períodes van ser de clar domini local, amb grans contraatacs, cistelles fàcils des de 6,25 i una bona defensa zonal que feia trontollar l’atac del Martorelles. S’arribava a la mitja part amb el marcador a favor i amb la lliçó apresa d’anteriors partits, on la relaxació a les mitges parts no aporta res de res.
I com es d’esperar, enduriment del partit i enfrontaments entre varis jugadors, generats per faltes excessivament fortes van portar el partit a un mar empantanegat que afavoria clarament als visitants. Però, tal i com diu un vell refrany: Cuando seas grande, comeras huevos....i l'Elvira de ous en menja uns quans i des de ja fa un temps, i es que la veterania és un grau ,i molt important a l’hora de doblegar a un dels "vells" del grup.
Tot i la duresa per moments del partit, els locals sempre van estar per damunt en el lluminós, deixant clar que la victòria es quedaria, un cop més, a Montcada.
En resum, que l’equip cada dia que passa, carbura millor, juga millor i sobretot desprèn confiança en moments claus, donant pas a joc vistós i agradable, esperant a que els líders caiguin i poder encapçalar el grup 2 de Catalunya.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

esta temporada esto chuta abogado

Anónimo dijo...

així m´agrada colla de gays!!!