lunes, enero 15, 2007

Puro trámite.....

....El partit que s'ha viscut aquest cap de setmana al gimnàs de Montcada on l'Elvira s'ha desfet sense gaires problemes del cuer de la lliga, l'ACB Palau de Plegamans.

Any nou...victòria ample. Res millor que començar el 2007 amb una clara victòria que permet a l'equip col•locar-se en tercera posició a dues victòries del líder Sant Celoni i a una del Canovelles.
Tot i patir diverses absències per lesions i compromisos,(8 jugadors disponibles) l'equip va jugar des de el primer minut amb una zona 2-3 posicional que es van anar alternant per moment amb individual. De fet és va arrencar el partit amb un 14-0 que feia preveure el ritme del partit, a mig gas amb estones de "pàjara" local, com ja es habitual, moments de pressió al rival, encaixada de 15 punts a favor i "visto para sentencia". El primer quart va ser de clar domini montcadenc, amb contraatacs, moltes pèrdues del rival i una forta defensa del Palau tot i anar per sota en el marcador. Menció especial en aquest partit per l'Ala-pivot Xavi Oliva, autor de 4/6 en triples, clarament motivat per la presencia de certes persones...
Tot i el ritme distes, els visitants mai van tirar la tovallola i s'arribaven a posar a 4 punts amb continues pressions al base i una forta defensa individual amb molt de contacte (senyor col•legiat volia veure el derbi). I com mana la llei, apretada de cinturó, recuperació de pilotes, ràpids contraatacs i adéu al partit. S'arribava al últim quart amb poc que jugar i molta pressa per marxar, gran actuació en pocs minuts del pivot titular "Pepe" autor de 5 taps, 7 rebots i 5 punts amb triple inclòs (al més pur estil Ferran Martinez). Recollir maletes i viatjat cal a Caldes on espera un dels difícils de la lliga que de ben segur donarà guerra, equip experimentat en mil batalles i amb jugadors de gran talent. Important serà endur-se la victòria i oprimir una mica més els líders. Recordem que aquest cap de setmana s'han combinat resultats que han beneficiat l'Elvira, degut a les derrotes del Manlleu i de La Garriga l'equip s'ha beneficiat ja que manté a favor l'average amb aquest dos equips.