viernes, enero 26, 2007

I a la tercera...

...va la vençuda, i mai més ben dit, perquè aquest dissabte ens visita la "bèstia negra" dels últims anys, l'U.E.B Martorelles, un equip que a priori sembla no despertar gaire respecte però que en els últims anys sempre ha sortit beneficiat en els enfrontaments amb el sènior de l'entitat montcadenc. Recordem que la temporada passada, l'equip va caure per 68-76 al Pavelló de Montcada i que en el partir de tornada, disputat al Municipal de Martorelles, també va perdre per 3 punts (59-56) deixant un sabor amarg davant de un equip teòricament assequible.
Per tant les alertes estan activades, i tot fa indicar que l'Elvira a preparat el partit a consciencia, sabedor de que no tan sols compta el resultat sinó que esta en joc el prestigi perdut durant els dos últims anys. Destacar que l'equip comptarà plenament amb tots els efectius gracies a les recuperacions d'alguns jugadors de manera que el "mister" Torreblanca disposarà de tot l'arsenal per intentar doblegar a la bèstia.
Desprès d'un inici titubejant, l'equip encadena 7 victòries consecutives i no perd des d'aquell 57-55 davant el líder Sant Celoni, podran encadenar la 8 i tancar la primera volta amb un balanç de 11 victòries i 3 derrotes i deixant una mica més lluny el Martorelles que quedaria amb 8 victòries.
S'espera un ple absolut al gimnàs, que de ben segur serà el 6è home del equip.

Salut i força al canut.

1 comentario:

Anónimo dijo...

hioputa me hables en espanol cojones y que nombre es diuxiliao