martes, octubre 16, 2007

Al tanto...

...que va de canto. Partit importantíssim el que es disputarà dissabte al Pavelló de Caldes, entre els locals i l'Elvira Cuyàs. D'entrada si juguen ja algunes garrofes, aquests dos equips començen a lluita per agafar les posicions capdavanteres del grup, recordem els resultats de l'any passat on els Montcadencs es van imposar per 5 punts a Caldes i per 27 punts en el partit de tornada. No cal fiar-se gens d'aquests resultats històrics, ja que els de Montbui s'estan mostrant molt forts en l'inici de temporada i sempre son uns clar candidats a ocupar el lideratge del grup, sempre i quan estiguin tots els seus efectius i en plenes condicions. Guerra a la pintura, i de la gran, ja que els dos equips tenen homes forts, grans i amb una amplia experiencia. Defenses zonals, dures i en molts casos, al limit de la falta.
Un d'aquells partits que agrada jugar, un camp gran per correr, una de les armes del Elvira i en la que pot pendre aventatge al Caldes, ja que disposa d'homes ràpids per culminar contraatacs.
Mirarem de que el nostre equip, estigui al 100% des de el primer minut, sino els locals agafaran ràpides diferencies i despres serà molt difícil tornar al capdavant en el marcador.
Sort a totsi nos vemos en las pistas de dios!

C.B. Caldes "C" - C.B. Elvira Cuyàs
Pavelló Municipal Caldes de Montbui- Dissabte 20 a les 19:00

No hay comentarios: