domingo, octubre 21, 2007

Primer match...

...ball superat. Grandíssim partit viscut a Caldes, entre dos equips amb clares aspiracions a la primera posició del grup 1 de Territorial. Els homes de Torreblanca van desplegar un joc molt bo, amb una bona defensa i contraatacs que van acabar de doblegar un rival que fins al minut 35 va donar moltíssima guerra als montcadencs.
Els primers dos quarts van ser de molta igualtat amb algunes avantatges dels de Caldes, que feien valer la seva forta defensa zonal i superaven amb molta facilitat la individual presentada per L'Elvira. En vista dels forats defensius, els visitants van canviar a zona 3-2 i les coses es van complicar pel Caldes. A més, es va saber aturar l’atac des de la línia de 6,25, ja que els montcadencs van rebre 4 triples consecutius del mateix home.
Passats els 20 minuts inicials, la pressa es preveia molt difícil i el ritme de joc era molt elevat, el cansament començava a passar factura als dos equips i era qüestió de saber qui dels dos aguantaria més. Finalment els montcadencs van saber jugar millor les opcions d’atac, i amb una sèrie de contraatacs van agafar una avantatge de 10 punts que va servir per matar el partit a falta de 4 minuts pel final.
Gran partit i millor actitud de tots els homes del Elvira, defensa, atac, comunicació i sobretot motivació, la veritat es que un partit d’aquests dona gust jugar-los, cal felicitar també al Caldes perquè van posar les coses molt difícils al nostre equip, tot i que sabem que patien 4 baixes, esperem que el partit de tornada sigui tan divertit de jugar.
Molta sort a tots els equips, ja que aquests del Caldes tenen un equipàs i serà molt difícil torna a guanyar-los, esperem que la sort també ens acompanyi a tots i sobretot les lesions ens respectin a tots els jugadors.