viernes, noviembre 09, 2007

Ojo..



...que va de cantó. Equip guanyador es aquell que guanya els partits sobre la pista i no sobre estadístiques ni pronòstics.
Aquest cap de setmana l'Elvira s'enfronta a casa contra el C.B. Ronçana que l'any passat va donar la sorpresa guanyant de 5 al equip montcadenc. Cert és que l'equip visitant es troba amb tan sols 1 victòria i que ha rebut certs correctius els últims partits, cert també que l'Elvira d'aquest any es troba fort mentalment, tots els jugadors motivats i els resultats i lesions estan acompanyant fins ara, però cal fer un crit a la prudència, i no cantar la victòria fins al final del partit.
El bon joc desplegat per els homes de de Torreblanca aquest inici de temporada esta resultant important en l'autoestima del equip que ha vist com els últims anys s'han deixat escapar les primeres posicions de grup per varis motius.
Si l'Elvira d'aquest any pot comptar amb tots els jugadors, les lesions ens respecten a tots segurament la cosa estarà bastant negre per als altres equips, ja que em pogut observar varis cops que quan aquest conjunt es posa les piles, tant en atac com en defensa, és mooolt difícil que deixi escapar la victòria.
Aquest any es respira un altre aire, l'equip esta mentalitzat i lluitar per la primera plaça del grup, cada partit serà un combat, cada pilota serà una guerra, però creiem que els nois de Montcada no tindran gaires problemes per ser campions.

No hay comentarios: