lunes, noviembre 26, 2007

3..


...de 3. Voltregà, Sentmenat i Badalonès, els tres equips van caure davant un esplendit Elvira que segueix invicte al grup 1 de Territorial.
Davant el Voltregà no va haver-hi color, equip molt fluix i sense cap home fort a la pintura, pista descoberta i d’aquelles que fa por jugar, on un esta mes pendent de no trencar-se que no pas d’encistellar. El partir ja es va decidir en el primer quart per acabar amb un marcador de +50 punts.
Dimecres passat es va jugar l’aplaça’t del Sentmenat, equip que a priori es presentava amb un balanç de 4-3 i una bona efectivitat anotadora. Es va veure un molt bon partit, sense estrelles ni cistelles espectaculars, simplement un partit de sacrifici, un d’aquells que es guanyen per collons, que en rival mai tira la tovallola, i dels que no t’emportes al sac fins al minut 40. Cal felicitar al Sentmenat, ja que al nostre entendre tenen un bon equip, que sap jugar les seves cartes i que pot ser un aspirant a ocupar places al capdavant. Tot i patir l'Elvira va sumar la seva Setena victòria consecutiva per un 60-72.
Dissabte tocava Gimnàs Municipal, i ens visitava el Badalones "C" que per motius personals de molts jugadors, tan sols va poder comptar amb 3 sèniors, fet que propiciar la convocatòria de gairebé 6 Sub-21 amb la conseqüent baixada de nivell físic, que no tècnic ja que la sabien moure bé. I es que la ciutat de Badalona es una màquina imparable de crear i formar jugadors, un servidor mateix es de la ciutat i sempre s’ha respirat ambient de basquet.
La cosa va anar menys ràpid del que ens pensàvem, ja que varem finalitzar el primer quart amb un 19-15 i amb la sensació de que si ens adormíem el Badalones podria posar complicades les coses. Es va premer en defensa, es va córrer el contraatac i varem començar a aparèixer les primeres diferencies fins a agafar una màxima de 40 punts. "Visto para sentència", de totes maneres el Badalones de ben segur que posarà les coses molt mes difícils en la tornada, esperem veure un bon partit a Ausiàs March.

I mirant cap endavant, diumenge els montcadencs ens desplacem a Manlleu, on espera un equip en hores baixes, però del que no cal refiar-se, ja que l’any passat ens van tombar a base de bè remuntar. Caldrà sortir al 100%, concentrats i amb la mentalitat clara de guanyadors.

Força Kilates.

1 comentario:

Anónimo dijo...

felicitats pel blog un cop més, i gràcies pels comentaris, q encara q no ho semblin, són bastant útils per la resta d'equips.
sort que hi ha alguna pàgina sobre bàsquet a territorial com deu mana.