martes, noviembre 13, 2007

Partit...

...al sac.
De tràmit, "visto para sentencia" podríem dir que va ser el partit del darrer dissabte disputat a Montcada on un fluix Ronçana no va durar ni 2 minuts en el marcador.
L'Elvira portava la lliçó apresa de la passada temporada al patir una dura derrota en mans d'un rival molt inferior i va començar el partit molt concentrat, infligint un parcial de 33-9 al final del primer període que deixava finiquitat gairebé el partit. Els pivots del Elvira superiors en cos i tècnica no van tenir gaires problemes per atrapar rebots i crear perill a la pintura, de la mateixa manera que els exteriors van córrer i penetrar sense gaires problemes. Es va arribar a la meitat del partit amb una diferència de 20 punts deguda a la clara relaxació local que va deixar pas a una embranzida del Elvira fins a arribar a una diferencia de 30 punts. El partit es va transformar en una mera exhibició i continus contraatacs dels dos bàndols.
Marcador final de 98-46. Sin comentarios

Dissabte l'equip és desplaça a Sant Hipòlit de Voltregà prop de Manlleu on visita la pista del CB Voltregà, equip que esta situat en la ultima posició del grup i que va caure per 10 punts davant l’últim rival del Elvira, el CB Ronçana

No hay comentarios: