martes, octubre 02, 2007

Primer contacte...

...en partit oficial. Torna la lliga i tornen els dissabtes al gimnàs municipal de Montcada. L'Elvira torna a Territorial desprès d'unes merescudes vacances, i davant un rival que va demostrar dissabte passat, ser un rival molt difícil de superar. La U.E. Montigala, equip fundat aquest mateix any, amb varis jugadors del antic C.B.Puigfred, es va mostrar sens gaires contemplacions, amb jugadors ràpids en les penetracions i amb jugades de 2x2 versàtils i que van portar de cap a la defensa montcadenca. Des de bon inici, marcador ajustat, amb no mes de 4 o 5 punts de avantatge per els locals. Tot i no comptar amb cap jugador alt, els badalonins es van endur un grapat de rebots, fruit de la mala organització en el rebot defensiu dels locals.
Durant els 40 minuts, l'Elvira va jugar a no malgastar les poques energies i la poca posta a punt de la pre-temporada, ja que tan sols han entrenat les dues ultimes setmanes, de manera que calia optimitzar les forces per al tram final del partit. Un tram que gracies a 4 tirs lliures consecutius i una cistella (fruit de una doble tècnica+desqualificant dels locals) va fer ajustar el marcador i que els badalonins creguéssin en la possibilitat de endur-se el matx. Un cop més i a base de sacrifici i joc col•lectiu , l'Elvira va encadenar 4 atacs i 4 bones defenses i va marxar de 6, 7 punts, que van permetre entrar al últim minut amb el partit gairebé liquidat.
Cal doncs felicitar als jugadors de la U.E. Montigalà perquè van plantejar un partit molt seriós, esperem que la sort els hi acompanyi i puguem tornar a gaudir d'un bon matx en el partit de tornada.
La setmana vinent els de Masrampinyo es desplacen a Martorelles, on un cop més tindrem la ocasió de veure un clàssic del Vallès, un partit que s'espera dur, degut a la duresa de la defensa que practica el Martorelles.
Dissabte 6 Octubre, a les 18:00. Pavelló Municipal de Martorelles.