martes, febrero 12, 2008

Punt...


...i final, a la ratxa de 16 partits sense perdre, l'Elvira va caure davant el Martorelles en un partit en el que mai va anar per davant i sempre a remolc d’un Martorelles que va jugar un gran partit.

Aquest cop els montcadencs no van saber jugar el joc lent i dur dels de Martorelles que van veure com des de l'inici l'ELvira acusava molt les baixes dels seus pivots titulars. La zona no va fer fruit, es van provar mils defenses diferents, l’encert tampoc era el millor dels aliats i a sobre l’anotació dels visitants era altíssima.
Diferencies de 5 a 10 punts a favor del Martorelles, presses per poder avançar-se en el marcador, pilotes perdudes i molts, molts de nervis al terreny de joc. A tot això els visitants a "lo suyo" mica en mica anar fent la seva feina, intentant treure de caselles als locals però alhora anotant amb molta facilitat, capturant molts més rebots i provocant un munt de personals. Es va estar a punt de guanyar el matx, però el Martorelles no va perdonar i es va endur la victòria.
Es doncs, temps de reflexió, de pensar en els errors e intentar extreure les causes de la derrota per tal de evitar una altre ensopegada que seria fatal i condemnaria a l’equip a la segona plaça.
Dissabte l’equip visita la pista del Lliça on en el partit d’anada els van guanyar per +50 punts. No cal dir que no serveix de res els històrics, tampoc que són líders, cal doncs, apretar l’accelerador i no refiar-se de ningú. La primera posició i el campionat es assequible, cal però, fer-ho realitat.

No hay comentarios: