martes, febrero 26, 2008

Ra...

....ta ta ta!!!
Genial partit dels montcadencs que van saber pilotar un partit molt complicat davant un Caldes que comptava amb jugadors molt potents.
Elvira-Caldes o Caldes-Elvira és sempre sinònim de bon partit, i els dos equips no van decebre dissabte passat, on l'Elvira va guanyar per 84-72.
Durant els primers 10 minuts, els locals van ser una maquina perfecta, controlant el rebot, acertadíssim percentatges de triples (amb un 7/10 del base Frenyi) corren el contraatac i amb una defensa individual mig-camp que ofegava els atacs visitants.
Amb tot ai`xo finalitzava el primer quart amb clara avantatge local +20. S’entrava doncs el en segon, i on el Caldes va remuntar fins a posar-se a 2 punts gracies a al magnifica actuació del jugador nº6 que va anotar tot solet la friolera de 20 punts en un quart. Però la cosa no va passar d’aquí ja que gràcies a l’esforç col•lectiu i la bona defensa del Elvira, les coses van tornar a lloc i les diferencies es van tornar a fer visibles. Ja en el últim quart, i amb el Caldes mig ofegat, l'ELvira va prémer l’accelerador i les diferencies van tornar als 20 punts, però com que la relaxació o es la millor al•liada d’aquest equip, desprès de una "empanada de gairebé 4 minuts" els de Caldes va poder remuntar 8 o 10 punts per acabar perdent de 12 punts.
Total que la victòria suma una més en el "casillero" de "guanyats" i ja en són 19, fet que deixa una mica més apartat al Caldes amb 4 derrotes.
Tot te pinta de decidir-se en el partit de Tornada al Gimnàs Municipal entre els montcadencs i l’equip de les Franqueses.
De totes maneres cal pensar en anar a poc a poc, partit a partit, i pensar en el pròxim dissabte, ja que visiten la pista del C.B. Santa Perpetua que es troba en bona forma degut a que ve de guanyar al Llinars.
Dissabte 1 de Març a les 19:30 a les instal•lacions municipals de l’avinguda Girona.