lunes, febrero 18, 2008

Tornar....


....a la victòria, davant un rival a priori fàcil però que va mostrar les seves forces els primers 20 minuts de partit.
Dissabte els montcadencs van poder tornar a refer-se desprès de d’inesperada derrota davant el Martorelles. En aquest cas el damnificat va ser el C.B Lliçà d’Amunt que va patir la seva tretzena derrota a mans d’un Elvira que va millorar la imatge mostrada en el partit anterior.
el Partit es va iniciar en defenses zonals i més tard en una individual que va donar els seus resultats, pressionant els jugadors locals i propiciant pilotes recuperades culminades en contraatacs. L’equip va funcionar, l’entrada a pivots titulars va beneficiar els rebots visitants i les primeres diferències va aparèixer en el marcador.
Tot i això el Lliçà, no va doblegar el braç i a base de coratge i bons moviments del jugador nº 7 els locals seguien de prop els Montcadencs.
Arribats al tercer quart l'Elvira fent un canvi de Defensa i corrent el contraatac va poder agafar diferències de 20 punts que van ser insalvables per els de Lliçà.
Final de 47-74.

Setmana vinent toca pedra, toca joc dur i tocar jugar contra un rival que se les promet difícil. Visita el Gimnàs el tercer classificat, el Caldes es presenta com un rival molt difícil, que sap al que juga i que de ben segur assegurar un partit dur però alhora agradable de jugar.

No hay comentarios: