miércoles, mayo 07, 2008

Al...


...Loro!!! el blog, desprès de varies setmanes "out" les cròniques del Elvira tornen a Internet.
Desprès de ensopegar durant gairebè 5 partits consecutius, on els homes de Torreblanca va encaixar dures derrotes a mans de rivals a priori assequibles, els montcadencs es van refer amb sendes victòries amb rivals directes.
Es va perdre contra: Martorelles, C.B Sant Perpetua, Sentmenat, Badalonès i per dos punts amb el Manlleu. Van ser moments difícils però es va seguir endavant i les coses s’han refet una mica, victòries a Ronçana, Santa Perpetua i sobretot a casa contra el líder Les Franqueses han fet pujar la moral per afrontar els 3 partits que resten de temporada, Palau, Llinars i Parets que es troben en posicions molt allunyades dels montcadencs i que semblen a primera vista assequible però no cal dir que havent perdut 5 partits en teoria fàcils, no es poden refiar ni del mes dolent.
Ara mateix una derrota deixaria als montcadencs sense opcions de jugar les fases d’ascens (2ons classificats), queda molt remota la possibilitat d’accedir al primer lloc degut a que Les franqueses hauria de perdre els dos partits que li manquen, si bé es cert que un d’ells, enfront el Sentmenat, pot ser possible que sumin una derrota però es més que improbable que ho facin davant del Palau.
En tot cas, les cartes s’han de jugar i els partits s’han de guanyar a la pista, i no val a badar per cap equip.
Dissabte l'Elvira juga a Palau a les 18:00, dimecres vinent, en partit aplaçat, al gimnàs de Montcada davant del Llinars i Dissabte 17 últim partit de la lliga regular enfront el Parets.
A tots 3 equips els van guanyar però no fàcilment. Recordem doncs el partit contra el Llinars, un partit molt travat, on fins al tercer quart no van arribar les primeres diferències. Palau, equip veterà i que practica una dura defensa que tampoc va posar les coses fàcils a casa i ja se sap que jugant a casa seva.....amb aquella pista...collons!! i desprès el Parets, clàssic per tancar la lliga.
Ànims a tots els jugadors i a rematar la feina, aconseguir la classificació i poder gaudir d’una temporada a tercera.
Força Kilates.

No hay comentarios: