jueves, mayo 29, 2008

Primer pas....

....a les fases, l'Elvira guanya el seu primer match ball enfront La Garriga "B" per 57-64.
I és que a l'Elvira li va tocar jugar l'eliminatoria prèvia de "segons" davant el segon classificat del grup 2 dels campionats de catalunya "B". El matx va començar amb un clar 2-17 a favor dels montcadencs que van veure la seva renta reduida a 6 punts al final dels primers 20 minuts. I es que La Garriga va jugar les seves cartes i a base de triples i esforç amb defensa, va fer que els montcadencs encadenessin varis contraatacs en contra cosa que va propiciar l'ajustament en el marcador.
Al final del partit, la veterania dels homes de Torreblanca i els tirs lliures i rebots aconseguits a falta de 2 minuts van decantar el partir cap als montcadencs, deixant pas aixì a la primera ronda d'eliminatories a doble volta.
El rival serà l'Europa "B" equip classificat en segona posició del grup 4 dels CCB