lunes, mayo 19, 2008

Punto...

...i final a una temporada molt bona que a finalitzat amb una segona plaça que dona accès a disputar les fases d'ascens als campionats de 3era Catalana.
L'Elvira va tancar dissabte la fase regular davant el Parets amb victòria per 86-60 i la setmana passada tambè per 39-67 donant per segura la segona plaça del grup 1 de Territorial.
Aquest últim va ser un partit de "tramite" on els locals no van mostrar cap interès per guanyar el partit i on els montcadencs es van limitar a fer la feina justar i sentenciar el partit ràpidament, obrint el marcador desde els primers minuts.
El partit del Parets ja va ser una altre cosa, potser van ser les ganes de finiquitar el partit abans d'hora, potser els nervis o potser un Parets que va apretar les coses desde el primer minut. La cosa va començar malament ja que els homes de Torreblanca van encaixar un parcial de 13-24 en el primer parcial. Defensa tova i atac espes, van propiciar una ràpida avantatge en el marcador, moltes pilotes perdudes.
Entrats en el segon període, l'Elvira es va posar les piles i va capgirar el marcador fent un parcial de 34-11 que posava l'electronic en un 47-25 per als montcadencs.
Els dos seguents quarts van ser d'anades i tornades, i el ritme del partit sempre el va marcar l'Elvira, culminants ràpids contraatcs e imposant el ritme que més convenia en cada moment.
D'aquesta manera l'Elvira es classifica per disputar les fases de segons que començen dissabte vinent enfront de la Garriga "B" un vell conegut per als montcadencs, de moment tan sols sabem que aquest partit es jugarà en pista neutral.
Si el partit es decanta per als de Torreblanca, els jugadors disputaràn una eliminatoria a doble partit enfront del Europa "B".